Niets is vervelender dan schade aan uw auto of motor

Stel u bent betrokken bij een ongeval, wat moet u doen? Waar moet u op letten? Welke hulpdiensten kunt u het beste inschakelen? Dit is voor velen een onbekend traject.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Uw verzekeraar staat u altijd bij. Hier leest u hoe het werkt en wat u het beste kunt doen. U kunt natuurlijk altijd bellen met ons noodnummer 020 - 660 44 88


Schade bij een andere verzekering

Schade is vervelend genoeg, daarom helpen wij u graag vooruit. U kunt erop vertrouwen dat wij een schade snel en soepel afwikkelen.

Via de onderstaande formulieren kunt u eenvoudig uw schade online bij ons melden.

Status van uw schademelding

U heeft een schade gemeld en wilt graag weten wat de status van uw melding is. Wij helpen u graag. U kunt ons altijd even bellen en onze schadecollega's kunnen u vertellen wat de status is.


Soms is een schade-expert nodig

Bij sommige schades komt onze expert bij u langs
Onze schade-expert bekijkt wat de schade is en of deze is verzekerd. Hij helpt u en beantwoordt uw vragen. Ook zorgt hij ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

U heeft recht op een eigen expert als u het niet met ons eens bent
Bent u het niet eens met de hoogte van de vergoeding? U mag dan een eigen expert inschakelen. Dit noemen wij contra-expertise. Uw expert regelt dan namens u de schade met onze expert. De kosten van uw expert maken deel uit van uw schade. Ze worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Wel zijn er regels. Die leest u in de verzekeringsvoorwaarden die horen bij uw verzekering. Wilt u gebruik maken van contra-expertise? Bespreekt u dit dan met onze schade-expert.

Een andere schade melden

Kunt u de schade niet melden via de bovenstaande formulieren? Stuur ons dan een e-mail met uw schade melding. Wij ontvangen deze graag digitaal zodat wij de schade melding direct kunnen verwerken in onze administratie. Tevens kunt u per e-mail bijlages meesturen. Denk hierbij aan foto's van de schade, schade formulieren, facturen of offertes.

  • info@blokwegpakket.nl
  • Onze klantenservice is momenteel gesloten