Blokweg pakket

Online verzekeren is onze specialiteit. Via Blokweg pakket verzekert u eenvoudig uw woning, inboedel of uw auto. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u binnen een aantal minuten weet of woning, inboedel of bijvoorbeeld uw auto verzekerd is, ook in het weekend en de avonduren.

Ontzorgen

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig getraind en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Wij combineren het voordeel van online met de service die u bij uw verzekering mag verwachten.

Blokweg verzekeringen en financieringen
Blokweg verzekeringen en financieringen en Blokweg Financieel Adviseurs B.V. Uw vertrouwde adres voor alles wat met verzekeren en geldlenen te maken heeft. Wij zijn er voor u. Vandaar ons motto 'hebt u een vraag of een probleem? Komt u er zelf niet uit? Bel ons'. Samen met een van onze medewerkers komt u er altijd uit.

Wie is de verzekeraar?

Blokweg pakket werkt samen met Generali schadeverzekerings maatschappij. Generali schadeverzekerings maatschappij is een moderne schadeverzekeringsmaatschappij, gevestigd in Diemen. Zij bieden verzekeringsproducten voor particulieren en staat staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Generali schadeverzekering maatschappij nv maakt sinds 6 februari 2018 deel uit van ASR Nederland N.V. Meer weten? Kijk op generali.nl/asr

Generali schadeverzekering maatschappij nv was voorheen onderdeel van Generali Group

Kamer van Koophandel

KvK

In het online register kun je zoeken op ons KvK-nummer 18065300.Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kun je zoeken op ons Kifid-nummer 300.001785.